Wonen in 70LUX, hartje Zoetermeer

Wonen op jouw manier!

In het stadshart van Zoetermeer, met alle voorzieningen voor dagelijkse boodschappen, diverse horeca en sportfaciliteiten direct om de hoek, realiseert De Maese Woningen op de plek van het voormalig kantoorpand een modern appartementengebouw met ca. 120 koop- en/of huurappartementen van ca. 70 tot 180 m2 waarvan de verkoop in het najaar van 2019 zal starten.

70LUX vormt daarmee een eigentijdse eyecatcher die op deze perfecte plek zorgt voor een geheel nieuwe leefomgeving met internationale allure. En hoewel de uitstraling groots en stijlvol wordt, is over de definitieve uitvoering en invulling nog niets besloten. Daarom willen we jou als geïnteresseerde én wellicht toekomstige bewoner vragen: hoe zie jij jezelf wonen in 70LUX in Zoetermeer?

Dinsdag 18 juni jl. vond de informatieavond plaats. Wij willen je graag kort wat vragen stellen om te vernemen wat je van de informatiebijeenkomst vond. Dit neemt slechts een paar minuten van jouw tijd in beslag, wij stellen jouw medewerking erg op prijs!

Ik wil de evaluatie van de informatiebijeenkomst invullen!

Groots & Groen

Een ware eyecatcher

Op de begane grond van 70LUX is er plek voor een commerciële toevoeging. Wij zijn benieuwd wat jij als geïnteresseerde het liefste op deze plek zou zien - van een levendige coffee spot tot een fonkelnieuwe sportschool: waar kies jij als toekomstige bewoner voor?

Vertel ons jouw woonwensen!

Perfect gelegen

Tussen Den Haag, Rotterdam en Leiden

Waar Zoetermeer van alles te bieden heeft op het gebied van winkelen, recreëren en uitgaan, is de perfecte ligging van de stad een opvallend én uniek kenmerk. Want grote Zuid-Hollandse steden, zoals Den Haag, Rotterdam en Leiden, liggen alle drie binnen een half uurtje rijden van jouw nieuwe appartement. Ideaal! Maar voor het zover is, horen we graag wat jouw woonwensen zijn.

Vertel ons jouw woonwensen!

Wat zijn jouw woonwensen?

De uitstraling van 70LUX wordt groots en stijlvol, maar over de definitieve uitvoering en invulling is nog niets besloten. Daarom willen we jou als geïnteresseerde én wellicht toekomstige bewoner vragen om mee te denken. Hoe wil jij wonen in 70LUX Zoetermeer?

Grote hoogte

Op 70LUX geniet je van de meest schitterende vergezichten met internationale allure.

Interesse?

Wonen in 70LUX? Schrijf je in en je ontvangt als eerste het allerlaatste nieuws.

Luxe afwerking?

Geef jij de voorkeur aan een luxe en volledig afgewerkt interieur? Laat het ons weten!

En hier vind je 70Lux, aan de rand van het stadshart van Zoetermeer!

70lux Zoetermeer

Interesse?

Wonen in 70LUX of meedenken over de invulling? Schrijf je dan online in. Wij houden je dan op de hoogte van alle updates!