hartje Zoetermeer

Wonen in 70LUX

Wonen op jouw manier!

In het stadshart van Zoetermeer, met alle voorzieningen voor dagelijkse boodschappen, diverse horeca en sportfaciliteiten direct om de hoek, realiseert De Maese Woningen op de plek van het voormalig kantoorpand een modern appartementengebouw met 143 koop- en/of huurappartementen van ca. 50 tot 125 m². In vanaf-prijs van € 199.000,- voor de appartementen met één slaapkamer en € 499.000,- voor de royale top-appartementen. In de zomer van 2020 gaan we van start met de verkoop.

De definitieve uitvoering en invulling van het project 70LUX zijn volop in ontwikkeling. We zijn erg benieuwd naar hoe jij jezelf hier ziet wonen, zodat we hiermee de plannen voor de appartementen verder kunnen vormgeven. Hiervoor kun je onze woonwensenquête invullen. Heb je dit in eerder stadium al gedaan? Dan willen we je vragen dit nog een keer te doen. De reden hiervoor is dat we weer wat verder zijn met de ontwikkeling van het project en er, ook op deze website, nieuwe informatie beschikbaar is over bijvoorbeeld de prijzen en de plattegronden van 70LUX. We zijn dan ook erg benieuwd naar je mening hierover. Hoe zie jij jezelf wonen in 70LUX in Zoetermeer?

Vertel ons jouw woonwensen en blijf op de hoogte van het project

Sharing is caring

Mobiliteit

Hoewel Zoetermeer en 70LUX bij uitstek geschikt zijn om je per fiets of met het openbaar vervoer te verplaatsen, biedt dat niet altijd een uitkomst. 70LUX wordt een duurzaam ontwikkeld gebouw en in lijn daarbij willen we ook een duurzame en innovatieve oplossing vinden voor het gebruik van auto’s. Het uitgangspunt hierbij is het ‘sharing is caring’ principe.

IN 70LUX komen 143 appartementen, ruim 80 parkeerplaatsen en circa 250 fietsparkeerplekken. Door middel van een handige app kun je gemakkelijk en snel een elektrische auto, -scooter of –fiets reserveren. Zo is het mogelijk om één auto met meerdere bewoners te delen op een voordelige en duurzame manier. Vul de enquête in en geef jouw mening over deelmobiliteit.

Vertel ons jouw woonwensen!

Planning

Op dit moment zijn we bezig met het verzamelen en analyseren van de gegevens uit de woonwensenquête. In het eerste kwartaal van 2020 komt er meer concrete informatie beschikbaar over de appartementen. Dan kun je doorgeven welk bouwnummer jouw voorkeur heeft, waarna we in de zomer van 2020 van start gaan met de verkoop van de appartementen. Als alles volgens plan verloopt, gaan we in het vierde kwartaal van 2020 van start met de bouw. Halverwege 2022 worden de woningen opgeleverd.

Groots & Groen

Duurzaam gebouw

70LUX wordt een duurzaam ontwikkeld gebouw. Dat komt onder andere tot uiting in het milieusparende materiaalgebruik, het toepassen van LED-verlichting en een buffer die het (overtollige) hemelwater opvangt voor hergebruik. Ook komen er oplaadpunten voor elektrische auto’s, beplanting op daken en terrassen, terwijl zonnepanelen op het dak van het gebouw de energie opwekken die nodig is om het gebouw van milieuvriendelijke elektriciteit te voorzien. Kortom: In 70LUX ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Dan kun je hieronder alvast de plattegronden bestuderen, zodat je een indruk krijgt hoe het appartement van jouw voorkeur er straks uit zou kunnen zien. Wat zeker is, is dat alle appartementen ruimte biedt aan één slaapkamer. Ook kun je al goed zien waar welk appartement ligt en wat de onderlinge verschillen zijn.

Perfect gelegen

In het stadshart

Met haar ligging direct naast de voorzieningen van het stadshart heeft 70LUX alles te bieden op het gebied van winkelen, recreëren en uitgaan! Diverse gezellige lunchrooms en restaurants, het Stadstheater en een divers winkelaanbod dat voor iedereen iets te bieden heeft, ideaal! Maar voor het zover is, horen we graag wat jouw woonwensen zijn.

Vertel ons jouw woonwensen!

Wat zijn jouw woonwensen?

De uitstraling van 70LUX wordt groots en stijlvol: een échte eyecatcher die zorgt voor een geheel nieuwe leefomgeving met internationale allure. Toch kunnen we in dit stadium nog niet concreet worden over de definitieve uitvoering en invulling van het project. Daarvoor hebben we namelijk meer input nodig van de toekomstige bewoners. We zijn dan ook erg benieuwd naar hoe jij jezelf ziet wonen in 70LUX. Hiervoor kun je onze woonwensenquête invullen.

En hier vind je 70Lux, aan de rand van het stadshart van Zoetermeer!

70lux Zoetermeer

Interesse?

Wil je wonen in 70LUX, maar liever niet meedenken met het plan door middel van de woonwensenquête? Laat je gegevens dan hier achter en schrijf je dan online in. Wij houden je dan per e-mail op de hoogte van alle vorderingen rondom 70LUX!